DONATIONER MOTTAGES TACKSAMT just nu på 8060-6 183 175 519-2

Visionen är ett integrerande, tillåtande, tillgängligt och utvecklande upplevelsecentrum där man sätter möten mellan människor i fokus.

Insamlingsstiftelsen har grundats för att samla in pengar till att bygga upp en ekonomisk trygghet för den nuvarande Insamlingsstiftelsen Halmstad Lives verksamhet på lång sikt.

Insamlingsstiftelsen med namnet ”Insamlingsstiftelsen Halmstad Live”. Insamlingsstiftelsens ledstjärna är att bidra till ett mer integrerande, tillåtande, tillgängligt och utvecklande samhälle.

JUST NU FOKUSERAR VI På

Syftet med stiftelsens första projekt är att aktivera unga med musikevenemang och få samma chans att se sina favoritartister som vuxna, i en drogfri miljö. För att motverka såväl psykisk som fysisk ohälsa och inaktivitet har vi skapat en arena för unga att vara på.

Det finns flera sätt att ge, vad passar dig bäst?

Oavsett om du tycker att Swish är det bästa som hänt sedan big bang, eller föredrar en vanligt hederlig Bangiro-insättning finns det ett sätt för dig att hjälpa till. Här intill kan du läsa mer om hur din gåva gör skillnad i våra verksamheter. Tillsammans gör vi skillnad!

Swish: Swish, swosh så har du gjort en viktig insats, lättare kan det knappast bli! Swisha valfritt belopp till nummer (kommer inom kort). Vill du att gåvan ska gå till något specifikt ändamål så anger du det i meddelanderutan.

Bankgiro: Du kan också sätta in valfri summa på bankgiro (kommer inom kort). Även här kan du ange om du vill att pengarna ska gå till någon särskild verksamhet. Vi har självklart ett 90-konto, det innebär att vi kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

Kortbetalning: Vill du skänka en gåva med ditt betalkort? Det kan vi givetvis ordna! Följ länken nedan och välj ”allmän gåva” i formuläret. Vill du skänka till någon specifik verksamhet anger du det i rutan ”Eget val av vart pengarna ska gå”. Glöm inte att du kan behöva tillåta internetköp på ditt kort via din internetbank. (Kommer inom kort)